INFORMATION FÖR KURSARRANGÖRER

Är du arrangör av hundkurser och vill att dina kurser ska synas här på Alla Hundkurser?

 

LÅT OSS LÄGGA UPP KURSER ÅT DIG

Om du vill att vi ska lägga upp dina kurser åt dig så går det bra att meddela oss om detta via vårt kontaktformulär eller genom att skicka ett mail direkt till oss på [email protected] med en länk till er hemsida och eventuella önskemål om vilka kurser som ska läggas upp.

Om vi lägger upp kurserna åt dig så gör vi det med ett något begränsat innehåll. Vi använder oss t.ex. endast av ett par olika standardbilder och skriver en kortare kurstext baserat på den information som finns på er hemsida.

 

LÄGG UPP KURSER SJÄLV

Om du istället vill ha mer kontroll över de kurser som läggs upp här så kan du ansvara för att lägga upp dem själv. Som ett första steg behöver du då skapa ett konto här på sidan och sedan lägga upp en annons för ditt företag. När den annonsen är godkänd kan du börja lägga upp annonser för kurser.

 

 

GÖR ANSPRÅK PÅ REDAN UPPLAGDA ANNONSER

Om vi redan har lagt upp en annons för ditt företag kan du göra anspråk på annonsen för att kunna anpassa den mer efter egna önskemål. Du gör anspråk på annonsen genom att klicka på ”Ditt företag?” på annonssidan för företaget.